Her bor vi

Grundtvigs Allé 100
6400 Sønderborg

Færdsel omkring skolen

Mange forældre ønsker at køre børnene i skole om morgenen. Dette er meget forståeligt, men skolen mangler P-pladser.

Skolen opfordrer derfor til, at man nøjes med at sætte børnene af, det vil sige at man undlader at følge dem ind i skolen.

Hvis man føler, at det er nødvendigt at følge børnene ind, må skolen kraftigt opfordre til, at man respekterer færdselsloven og de opstillede skilte.

Dvs. at af- og pålæsning på Ørstedsgade ikke er tilladt, mens det derimod kan finde sted på "Mut og Smut" på Grundtvigs Allè.

Parkering må derimod ske bag ved gymnastiksalene, på P-pladsen på Ørstedsgade eller ved Sønderskov Hallen på B.S. Ingemanns Vej.

Vær opmærksom på, at Mut og Smut kun er til af- og pålæsning, ikke parkering. Lad så vidt muligt jeres børn selv gå ind i skolen, så der ikke opstår flaskehalse.